“BURDUR'DA ETKİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TAMAMLAYICI EĞİTİM PROJESİ (BESTE)”

“BURDUR'DA ETKİN SÜRDÜRÜLEBİLİR TAMAMLAYICI EĞİTİM PROJESİ (BESTE)”

BESTE Projesi

Burdur'da Etkin Sürdürülebilir Tamamlayıcı Eğitim Projesi (BESTE). Valiliğimiz koordinesinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından yürütülecek bu kıymetli projeyle, Burdur’un eğitim potansiyelini en üst noktaya çıkararak, “Eğitimde Marka Şehir Burdur” sloganıyla tüm ülkeye iyi örnekler teşkil edebilmek istiyoruz. Değerli öğrencilerimizin tüm gelişim alanlarında zirveye ulaştırabilmek için hazırlanan BESTE eğitim projemizle, “Eğitim Şehri" olarak anılan İlimizin eğitim öğretim noktasında ülkemizin en üst seviyesine çıkarmakta kararlıyız.

“Burdur'da okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarının tüm kademelerinde yürütülecek bilimsel, akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleri planlamak ve bu kapsamda eğitimde nitelik ve kaliteyi artıracak, çalışmalarla ilgili sürecin planlaması, yürütülmesi, izlenmesi ve değerlendirmesi Beste projesinin konusunu oluşturmaktadır.

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı BESTE Projesi okul Müdür Yardımcısı Aydın BAKAN başkanlığında 3 yaş Öğretmeni Şerife SOYLU, 4 Yaş öğretmeni Derya ERTİLAV ve 5 Yaş öğretmeni Emine EROL ACAR tarafından yürütülmektedir. 

12.02.2024 48

12-02-202412-02-2024