Okulumuz

Okulumuz

Gölhisar Anaokulu hizmet binası Gölhisarlı hemşehrilerimizin deyimiyle eski Konak Mahallesi Sağlık Ocağının bulunduğu yaklaşık 2000m²'lik arsaya bina alanı 500m² olacak şekilde yapılmıştır. 2010 yılında eğitim öğretim faaliyetlerine normal eğitim olarak başlayan okulumuz 2013 yılında ikili eğitim öğretim ile eğitim öğretim hizmetlerine devam etmektedir.

22.11.2012 1711

03-05-2024

 

 

GÖLHİSAR ANAOKULU 

OKUL BİLGİLERİ

                      Okulumuz 2010  – 2011 Eğitim-Öğretim yılında Eğitim-Öğretime açıldı. Okulumuzda ikili eğitim uygulanmakta olup; 1 Müdür, 1 Müdür Yardımcısı, 7 öğretmen, 1 Kulüp öğretmeni,2 yardımcı  personel ve 1 Hizmetli görev yapmaktadır. Okulda toplam 129 öğrenci eğitim-öğretim  görmektedir.

                      Okulumuz 500m2  lik alan içerisinde kurulmuş olup tek katlı bir binadır. Okulumuzda 4 etkinlik  sınıfı 1 çok amaçlı salon, kız ve erkek çocuklarına ait tuvaletleri, müdür odası, müdür yardımcısı odası, yemekhane, mutfak bulunmaktadır. Okulumuz  içi ışıklandırma ve havalandırması yeterli düzeydedir. Sınıflarımız oldukça geniş ve sınıf içinde kullanılan  renkler rahatlatıcı ve iç açıcıdır. Tüm sınıflarımızda yeterli düzeyde Eğitim-Öğretim materyali ve araç-gereç bulunmaktadır.

                     Okulumuzun  geniş bir bahçesi bulunmaktadır. Bahçemizde , mini halı saha ,kum havuzu, oyun parkı ( tahterevalliler,  kaydırak, yaylı oyuncaklar vb) bulunmaktadır.    Okulun  bulunduğu bölge trafiğin güvenli ve yavaş işlediği, gürültüden uzak, sağlık  kuruluşuna yakın bir yerdedir.